AUTO 22 mai 2013

De mâine intră în vigoare numărul unic pentru programări la Registrul Auto Român

de Covasna Media | 996 vizualizări

De mâine, șoferii vor putea să-şi facă programarea pentru vizitele la Registrul Auto Român, oriunde în ţară, prin apelarea unui singur număr de telefon – 021/9672. Programările se vor putea face în continuare și pe site-ul instituției, acest program al numărului unic fiind unul pilot.

„Avantajele numărului unic de programări sunt: încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe, dacă intervalul de aşteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare”, se arată într-un comunicat la Registrului Auto Român.

Astfel, de mâine, programările la Registrul Auto Român se pot face și la numărul unic, în toată țara, la numărul de telefon: 021/9672.

Programările vor putea fi făcute în continuare şi online, acestea acoperind anul trecut aproximativ 15% din cele peste 990.000 de activităţi programabile ale RAR.

Numărul de telefon pentru programări RAR este 021/9672.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nicoleta, 20 iulie 2017
Bun articol, este bine de stiut.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.