ACTUALITATE 24 martie 2015

Ziua Poliţiei Române sărbătorită la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 208 vizualizări

Ziua Politiei martie 2015 - 4

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna a organizat marţi mai multe activităţi. Jurnaliştii au avut oportunitatea să tragă cu armamentul din dotarea poliţiştilor în cadrul concursului „Cupa Presei la Tir”, iar peste 1000 de copii s-au bucurat la Ziua Porţilor Deschise.

Activităţile organizate pentru a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Poliţiei Române au vizat în primul rând deschiderea către populaţie şi cunoaşterea de către aceasta a activităţii de zi cu zi a poliţiştilor.

Ziua de marţi a început cu deja tradiţionalul concurs de tir la care au participat opt jurnalişti curajoşi. Aceştia s-au întrecut în dexteritate şi precizie la mânuirea armei de foc, pentru a ochi cât mai bine ţintele şi a împuşca locul fruntaş vânat de toată lumea.

După concursul de tir, acţiunea s-a mutat pe platoul din curtea Inspectoratului unde peste 1.000 de copii, începând de la prichindei de grădiniţă până la elevi de liceu, s-au bucurat de surprizele pregătite de poliţişti. Au avut loc demonstraţii tactice şi demonstraţii cu câini de serviciu, copiii au putut vedea şi autospecialele din dotare, iar la final a avut loc şi o defilare a maşinilor de serviciu prin oraşul Sfântu Gheorghe.

De departe, deliciul celor mici au fost exerciţiile cu câinii din dotare şi momentele când au putut să se apropie de animale şi să „facă cunoştinţă cu ele”.

Activităţile circumscrise acestei sărbători continuă şi miercuri cu momente de omagiere a colegilor căzuţi la datorie şi festivitatea de avansare în grad şi premierea poliţiştilor cu rezultate remarcabile în carieră.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.