ACTUALITATE 29 martie 2010

Ziua Adăpostului de Câini de la Câmpu Frumos

de Covasna Media | 207 vizualizări
Copiii vor face mâine cunoștinţă cu căţeii găzduiţi la Adăpostul de Câini Comunitari 30mar2010-caineAdăpostul de Câini de la Câmpu Frumos va fi vizitat, mâine, între orele 10 - 12, de elevi ai Şcolii Generale Ady Endre din zona Gării din Sfântu Gheorghe. Potrivit responsabilului Adăpostului, preşedintele Asociaţiei Nez Perce care a înfiinţat locaţia de la Câmpu Frumos, Horia Kraus, elevii provin din clase primare şi vor veni însoţiţi de cadre didactice. Aici, cei mici vor face cunoştinţă cu oaspeţii Adăpostului şi

Copiii vor face mâine cunoștinţă cu căţeii găzduiţi la Adăpostul de Câini Comunitari

30mar2010-caineAdăpostul de Câini de la Câmpu Frumos va fi vizitat, mâine, între orele 10 - 12, de elevi ai Şcolii Generale Ady Endre din zona Gării din Sfântu Gheorghe.

Potrivit responsabilului Adăpostului, preşedintele Asociaţiei Nez Perce care a înfiinţat locaţia de la Câmpu Frumos, Horia Kraus, elevii provin din clase primare şi vor veni însoţiţi de cadre didactice. Aici, cei mici vor face cunoştinţă cu oaspeţii Adăpostului şi vor asculta poveşti despre vieţile lor, se vor putea juca cu căţeii, vor fi implicaţi în curăţirea boxelor şi vor asista inclusiv la demonstraţii de dresaj.

„Dorim ca această acţiune să devină o zi a Adăpostului, în care acesta îşi deschide porţile către cât mai mulţi copii. Ceea ce ne bucură foarte tare este că, după ce am bătut la atâtea uşi, iniţiativa de a petrece câtva timp la Adăpost a venit din partea şcolilor, nu din partea noastră”, a declarat Horia Kraus.

Vizita de mâine a celor mici la Adăpost va fi întregită de prezenţa câtorva consilieri locali din Sfântu-Gheorghe.

Adăpostul de câini de la Câmpu Frumos a fost deschis în 2009 şi introduce câinii comunitari într-un program de reintegrare, care include ore de antrenament cu specialişti, dresaje canine individuale şi de grup, precum şi analize şi controale sanitare periodice, pentru ţinerea sub observaţie a stării lor fizice şi psihice. În prezent, în Adăpost se află 72 de câini.

Monica Vajna

Teme articol: copii adăpost caini
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.