ACTUALITATE 1 iulie 2013

Zile pline pentru cei 5 voluntari ECOU în Estonia

de Covasna Media | 111 vizualizări

voluntari estonia iulie 2013 - 1

voluntari estonia iulie 2013 - 2

Delegați pentru o lună de zile în mica și cocheta țară din nord, cei cinci reprezentanți ai Asociației Ecou și ai Clubului Tinerilor din Sfântu Gheorghe s-au acomodat cu atmosfera, au început deja să participe la activități și au cunoscut reprezentanți atât ai organizatorilor, dar și tineri georgieni și armeni, sosiți de asemenea în schimbul de experiență.

„Am cunoscut încă din primul moment 8 georgieni si 8 armeni care au venit aici printr-un schimb de experiență și am organizat pe rând câte o seară tradițională, unde am dansat și am mâncat specific țării din care provenea fiecare. Evident, acum toți știu să danseze sârba și brașoveanca”, ne-a transmis Ana Iuteș, responsabila de comunicare din partea echipei din Sfântu Gheorghe, compusă și din Raluca Cernescu, Ana Hanu, Bianca Brandiu și Ionuț Arad. Au fost în excursii, au vizitat obiective turistice sau culturale și, bineînțeles, au ajutat la organizările din micuțul oraș Rouge, mai ales în ceea ce priveşte activităţile pentru copii.

„În prima săptămână am fost la cel mai apropiat lac de noi, relativ mic și cu voluntarii de aici am făcut nişte bannere pe care le-am pus deja pentru Water Festival care o să fie pe 6 iulie. Am vizitat mai multe obiective, dar cel mai interesant și fain loc a fost un mini oraș construit cu străzi și trotuare, semafoare, mașini mici, cinema, club, benzinărie, cafenea, motociclete pentru poliţişti, pușcărie, totul funcționabil și construit în miniatură”, a încheiat Ana Iuteș, cu promisiunea că ne va ține la curent cu diversele activități în care se vor mai implica pe parcursul deplasării.

Le ținem pumnii și bineînțeles îi așteptăm cu drag acasă, plini de experiențe care să poată fi transpuse în practică, spre binele comunității din Sfântu Gheorghe.

Mădălin Guruianu

Responsabil proiect „Delegație ECOU în Estonia”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 3 ore, 40 minute

Concert Mozart

Acum 4 ore, 25 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.