ACTUALITATE 14 februarie 2010

Wedd Expo 2010 - centrul afacerilor cu nunţi

de Covasna Media | 173 vizualizări
15feb2010-weddTârgul de nunţi Wedd Expo, care se va desfăşura în perioada 19-21 februarie la Restaurantul Şugaş, urmează să aducă în Sfântu Gheorghe rochii de mireasă, costume de mire, aranjamente florale şi bijuterii special create pentru nunţi şi petreceri cu stil şi originalitate. La eveniment vor lua parte câteva zeci de firme specializate în diversele secţiuni ale organizărilor de nunţi. În acest context, aici se vor regăsi

15feb2010-weddTârgul de nunţi Wedd Expo, care se va desfăşura în perioada 19-21 februarie la Restaurantul Şugaş, urmează să aducă în Sfântu Gheorghe rochii de mireasă, costume de mire, aranjamente florale şi bijuterii special create pentru nunţi şi petreceri cu stil şi originalitate.

La eveniment vor lua parte câteva zeci de firme specializate în diversele secţiuni ale organizărilor de nunţi. În acest context, aici se vor regăsi comercianţi şi afaceri legate de nunţi şi consum - de la producători sau importatori de haine sau bijuterii, firme specializate în coafuri, machiaje sau restaurante ce oferă variate meniuri şi până la ofertanţii de credite, cum af fi Banca Transilvania.

Organizatorul evenimentului, Kereskenyi Aron, spune că dincolo de diversele surprize şi evenimente unice pregătite publicului în cadrul Wedd Expo, acest eveniment reprezintă o ocazie binevenită pentru partea de business, oferindu-le firmelor participante ocazia de a intra în contact direct cu viitorii potenţiali clienţi şi nu numai.

„În general, o firmă organizatoare de nunţi este vizitată numai de către cei direct interesaţi de un astfel de eveniment. La fel putem spune şi despre un comerciant de rochii

de mireasă şi aşa mai departe. În cadrul Wedd Expo, însă, vizitatorii vor fi din toate domeniile şi cu diverse interese, astfel încât este foarte posibil ca o florărie care se ocupă cu aranjamente florale pentu nunţi să cucerească clienţi care au nevoie de flori pentru petrecerea de aniversare a unei căsătorii sau pentru organizarea unui botez. Nunţile sunt legate inevitabil de idea de familie şi sărbătoare, aşa că de aici pot deriva multe”, explică Kereskenyi Aron.

Organizatorul consideră, totodată, că participarea a mai multe firme cu renume din domenii diferite sau identice - având totuşi ca element comun nunţile şi petrecerile, stimulează concurenţa pozitivă dintre acestea, eventualele colaborări şi implicit diversitatea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.