ACTUALITATE 6 martie 2015

VIDEO. Alcool și tutun de contrabandă confiscate de polițiștii covăsneni

de Agerpres | 118 vizualizări

Polițiștii din cadrul IPJ Covasna au confiscat 100.000 de ţigarete, 260 de litri de alcool şi peste 5.000 de lei, în urma a 23 de percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Click AICI pentru VIDEO

„La datele de 5 şi 6 martie, peste 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna au efectuat 23 de percheziţii, dintre care 21 la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi 2 la sediile unor firme. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 100.000 de ţigarete, 260 de litri de alcool şi peste 5.000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, a fost dispusă indisponibilizarea unui autovehicul folosit în activitatea infracţională” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin. Aceasta a adăugat că în acest caz sunt implicate un număr de 23 de persoane, și toate sunt cercetate în stare de libertate.

Aceasta a adăugat că din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2014, persoanele bănuite ar fi introdus în ţară tutun provenit din ţări extracomunitare, pe care apoi le-ar fi comercializat fără respectarea prevederilor legale, cauzând un prejudiciu bugetului de stat de 130.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale din cadrul IPJ Covasna şi al S.R.I. Covasna.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.