ACTUALITATE 13 decembrie 2016

VIDEO: Campioanele României la baschet feminin au dăruit cadouri copiilor instituţionalizaţi

de Agerpres | 1058 vizualizări

Echipa de baschet feminin Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe, deţinătoarea Cupei României, a vizitat marţi o casă familială din municipiu şi a dăruit copiilor instituţionalizaţi numeroase cadouri oferite de suporteri.

Cutiile cu daruri au fost adunate sâmbăta trecută, în pauza meciului desfăşurat la Sfântu Gheorghe între Sepsi Sic şi CSM Târgovişte.

Managerul echipei, Rusz Istvan a declarat că atât echipa, formată din jucătoare românce, unguroaice şi americane, cât şi staff-ul acesteia au dorit să le facă o bucurie acestor copii, în preajma sărbătorii Crăciunului şi i-au invitat la meciul pe care îl vor disputa acasă, pe 23 decembrie, cu echipa din Târgu Mureş.

Gazdele au declarat că în cadrul Complexului de Servicii Comunitare din subordinea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Covasna există şase case de tip familial, trei la Sfântu Gheorghe şi câte una în localităţile Cernat, Ilieni şi Întorsura Buzăului, în care trăiesc 81 de copii, iar darurile vor fi împărţite tuturor, nu doar celor care s-au întâlnit marţi cu membrii echipei de baschet.

https://youtu.be/vqP7xVfzwR4

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.