ACTUALITATE 29 iunie 2009

Viceprimarul din Întorsura a demisionat

de Covasna Media | 365 vizualizări
Tiberiu Hermenean (PNL) s-a întors la postul din cadrul DSVSA

Viceprimarul oraşului Întorsura Buzăului, Tiberiu Hermenean (PNL), a renunţat la funcţia din cadrul Primăriei şi s-a întors la prima sa dragoste: medic veterinar. Hermenean a lăsat Primăria pentru poziţia de şef de circumscripţie pe controlul alimentelor în zona Întorsurii, circumscripţie din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna (DSVSA), unde lucrase şi înainte de a fi ales.

Tiberiu Hermenean (PNL) s-a întors la postul din cadrul DSVSA

Viceprimarul oraşului Întorsura Buzăului, Tiberiu Hermenean (PNL), a renunţat la funcţia din cadrul Primăriei şi s-a întors la prima sa dragoste: medic veterinar.

Hermenean a lăsat Primăria pentru poziţia de şef de circumscripţie pe controlul alimentelor în zona Întorsurii, circumscripţie din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna (DSVSA), unde lucrase şi înainte de a fi ales.

„Nepotrivire de caracter“

El ne-a declarat că decizia lui are la bază o „nepotrivire de caracter” între el şi Primărie, astfel că s-a întors la prima sa dragoste. Hermenean a renunţat şi la locul de consilier local, în locul său urmând a fi propus inginerul Radu Nicolae.

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a afirmat că speră ca viitorul viceprimar să fie tot PNL, având în vedere înţelegerea lor cu PSD pentru postul respectiv. În prezent, Consiliul Local Întorsura Buzăului are în componenţă 5 consilieri PD-L, cinci PSD, doi independenţi şi doi PNL.

Tiberiu Hermenean a lucrat 20 de ani în cadrul DSVSA, a fost şef al circumscripţiei la care acum s-a întors, şi a candidat în 2008 la funcţia de primar în Întorsura Buzăului. În urma unei înţelegeri PSD – PNL de la acea dată, el a fost numit viceprimar. Fostul viceprimar este totodată şi preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de cai lipiţan din ţară, fiind el însuşi proprietarul unor lipiţani pe care îi creşte la Întorsura Buzăului.

Tiberiu Hermenean (45 de ani) s-a născut la Întorsura, este căsătorit şi are doi copii. Între anii 2000 şi 2004 a fost consilier local la Întorsura Buzăului, pe lista Alianţei pentru România, iar în 2004 a intrat în PNL.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.