ACTUALITATE 27 iulie 2009

Viceprimar liberal la Întorsura

de Covasna Media | 829 vizualizări

Conducerea PSD din oraşul Întorsura Buzăului va respecta înţelegerea încheiată anul trecut cu ocazia alegerilor locale când a dat mâna cu PNL şi în urma demisiei viceprimarului Tiberiu Hermenean spune că postul revine de drept tot unui liberal. „E dreptul lor, numai să facă o propunere unitară“, a spus primarul Leca Băncilă, preşedinte al PSD Întorsura Buzăului.

Pesediştii nu vor accepta însă decât o propunere liberală care să respecte ideea de majoritate, să conlucreze şi să fie o persoană „dezirabilă“.

Decizia privind viceprimarul ar putea fi luată joi, iar acesta poate fi ales din cei trei consilieri liberali ai oraşului – Doina Pătrunjel, Ştefan Platon şi Radu Nicolae.

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, spune că nu au luat deocamdată o decizie cu privire la consilierul pe care îl vor susţine, completând că „toţi sunt la fel de valoroşi“.

Viceprimarul Tiberiu Hermenean (PNL) a renunţat recent la funcţia din cadrul Primăriei şi s-a întors la prima sa dragoste: medic veterinar.

Hermenean a lăsat Primăria pentru poziţia de şef de circumscripţie pe controlul alimentelor în zona Întorsurii, circumscripţie din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna (DSVSA), unde lucrase şi înainte de a fi ales.

Hermenean a renunţat şi la locul de consilier local, în locul său fiind propus inginerul Radu Nicolae.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ariel, 28 iulie 2009
Sa-l puna pe Baciu, ca are esperientza =))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.