ACTUALITATE 25 septembrie 2016

Verde la Educație pentru Circulație

de Covasna Media | 462 vizualizări

Peste 130 de copii au participat sâmbătă, 24 septembrie la activitățile desfășurate de polițiștii rutieri în cadrul campaniei naționale Verde la Educație pentru Circulație.

Timp de o oră, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani au participat la o lecție interactivă de circulație rutieră susținută de polițiști.

Poliția Română, în parteneriat cu Lidl, a desfășurat la nivel național, a patra ediție a campaniei de educație și prevenție „Verde la Educație Pentru Circulație”.

educatie circulatie1Sâmbăta aceasta, fiecare copil prezent în parcările magazinelor Lidl a avut oportunitatea să învețe direct de la polițiști cum trebuie să se comporte un pieton în trafic. Prima parte a lecției de educație rutieră a fost una teoretică, în care cei mici au aflat toate informațiile despre semnele de circulație, ce înseamnă fiecare, dar și cât de important este să fie atenți la trafic. Secțiunea teoretică a fost urmată de una practică, interactivă în care copiii au aplicat ceea ce au învățat, într-un orășel miniatural.

Scopul acestor activități este de a le forma celor mici un comportament rutier responsabil pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie, pentru a preveni producerea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi copiii.

 

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.