ACTUALITATE 21 iulie 2016

Valorile temice vor continua să crească. Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

de Covasna Media | 177 vizualizări

VINERI. Valorile temice vor continua să crească, vremea devenind călduroasă în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte şi în nord-vest unde va ploua pe arii restrânse, informează ANM.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în sud-estul Transilvaniei şi 33 de grade în sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în zona Carpaţilor Occidentali şi în grupa vestică a Carpaţilor Meridionali, unde mai ales în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va marca o creştere uşoară faţă de ziua anterioară.

SÂMBĂTĂ. Cerul va prezenta înnorări temporare şi mai ales în a doua parte a zilei, pe arii restrânse, se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului va continua să crească uşor.

 

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.