ACTUALITATE 1 aprilie 2010

Vâlcele, din nou fără telefon

de Covasna Media | 579 vizualizări
Miercuri noaptea, poliţiştii de la postul de poliţie Vâlcele i-au prins în flagrant pe C. Marius, de 22 de ani, şi pe N. Constantin Gabi, de 34 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Feldioara, judeţul Braşov, care au sustras aproximativ 20 m cablu telefonic de pe stâlpii ce aparţin unui operator de telefonie fixă de pe tronsonul Araci - Vâlcele. Prejudiciul, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat şi predat părţii

Miercuri noaptea, poliţiştii de la postul de poliţie Vâlcele i-au prins în flagrant pe C. Marius, de 22 de ani, şi pe N. Constantin Gabi, de 34 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Feldioara, judeţul Braşov, care au sustras aproximativ 20 m cablu telefonic de pe stâlpii ce aparţin unui operator de telefonie fixă de pe tronsonul Araci - Vâlcele.

Prejudiciul, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate, dar serviciul de telefonice fixă prin operatorul prejudiciat este întrerupt în zonă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Supărat pe vecin, i-a distrus mașina cu toporul

În aceeași noapte, un tânăr din Bixad, K. Botond, 22de ani, localnic, a distrus cu un topor mai bine de jumătate dintr-un autoturism staţionat în faţa porţii unui vecin. Tânărul consumase alcool și avea pe suflet unele divergenţe mai vechi. Prejudiciul cauzat este de aprox.15.000 lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Teme articol: Vâlcele telefon
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.