ACTUALITATE 10 martie 2014

Val de scumpiri de la 1 aprilie. Românii vor plăti mai mult pentru carburanți, gaze și electricitate

de Covasna Media | 90 vizualizări

Ne aşteaptă un val de scumpiri la combustibili şi utilităţi, de la 1 aprilie. Astfel, vom scoate mai mulţi bani din portofel pentru carburanţi dar şi pentru facturile la gaze şi electricitate.

Este vorba despre preţuri mai mari la benzină şi motorină, ca urmare a introducerii taxei de 7 eurocenţi pentru fiecare litru de combustibil. Astfel, preţul unui litru de motorină va ajunge de la circa 6 lei, în prezent, la 6,5 lei, iar cel de benzină va costa, în medie, 6,2 lei pe litru. Astfel, pentru plinul unui rezervor de 50 de litri românii vor plăti mai mult cu 25 de lei.

1 aprilie este data de majorare şi a preţului la gaze, atât pentru firme, cât şi pentru populaţie. Tarifele vor creşte cu 2% pentru populaţie şi 5% pentru companii, potrivit estimărilor Ministerului Finanţelor.

Şi energia electrică se va scumpi de la 1 aprilie. Este vorba despre o majorare de 1% pentru persoanele fizice. Cumulate, toate aceste creşteri de preţuri vor „uşura” bugetul unei familii cu câteva zeci bune de lei. Acestor scumpiri li se vor adăuga scumpirile alimentelor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Kviatkovski, 11 martie 2014
Pt noi este bine asa.In alte tari acest mic Titulescu era de mult o amintire.Vad ca la noi fiecare face ce vrea si sa poate.Timneti-o tot asa,ca numai asa vom ajunge o a doua Ukrayna.Bravo romani,ne citeste integral
lili, 10 martie 2014
E bine, bineeee, e foarte biineeee, ne spun intr-una guvernantii lui Ponta !! Guvernarea Ponta ne aduce numai BINE, vad romanii pe strada urland de bineee!!! Restul ce mai conteaza, ce mai conteaza citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.