ACTUALITATE 28 iunie 2017

Vaccinul împotriva diabetului a fost lansat!

de Covasna Media | 1915 vizualizări

Vaccinul pentru diabet a fost prezentat în mod oficial, ceea ce se prevede ca o soluţie în progresul bolii şi chiar în ceea ce îi priveşte efectele adverse.

Conform cercetătorilor, tratamentul alternativ poate fi folosit atât la copii, cât şi la adulţi, fără a avea efecte adverse. Aceştia au evidenţiat că deşi imunizarea nu este un remediu, există îmbunătăţiri notabile la pacienţii care au fost trataţi.

S-a observat, de asemenea, că deşi fiecare pacient este unic şi că progresia bolii depinde de factori diferiţi, există foarte multe ameliorări în cazul pacienţilor cărora li s-a administrat tratamentul, scrie sanatatea.org.

Iniţiatorul acestei autohemoterapii, Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, a explicat procedura, indicând că după ce 5 cm cubi de sânge sunt luaţi de la pacient, aceştia sunt amestecaţi cu 55 de ml de soluţie salină, iar apoi răciţi la temperatura de 5 grade Celsius.

După ce este extras din corp, temperatura sângelui atinge 37 grade, iar atunci când este răcit la 5 grade, are loc un şoc termic care reglează erorile metabolice şi genetice. Acest amestec este injectat pacientului, corectând gradat problema. Vaccinul durează 60 de zile, iar tratamentul se desfăşoară timp de un an.

„Acest vaccin reprezintă mai mult decât un medicament, este o practică medicală. Noi îl privim drept o alternativă, o soluţie de stopare a unor complicaţii degenerative cronice: atacul de inimă, pierderea părului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea, pe lângă multe altele“, a afirmat Jorge Gonzalez.

Pentru a evita complicaţiile, pacienţii trebuie să colaboreze cu medicii, întrucât aceasta este o opţiune de tratament, nu un leac de vindecare 100%.

Pe lângă vaccin, pacientul trebuie să îşi continue exerciţiile regulate şi regimul alimentar, pentru a obţine rezultatele cele mai bune şi pentru a evita complicaţiile care survin în urma acestei boli.

Teme articol: diabet vaccin
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.