ACTUALITATE 23 mai 2013

Un TIR s-a răsturnat la Micfalău

de Covasna Media | 442 vizualizări

Bilanțul: 2 răniți, 6 garduri și zidurile a două case distruse, pagube de 200.000 de lei

Joi, cu puțin înainte de ora 12, un TIR care transporta băuturi răcoritoare din direcția Miercurea Ciuc în direcția Brașov s-a răsturnat în localitatea covăsneană Micfalău. Șoferul și un localnic au fost răniți, însă viața lor nu este în pericol.

„Accidentul s-a produs pe DN 12, în localitatea Micfalău, într-o zonă cu mai multe curbe înguste. Șoferul unui tir a pierdut controlul volanului, încărcătura mașinii a intrat în balans și mașina s-a răsturnat. În răsturnare a fost rănit și un bărbat care se afla pe o bancă în fața porții. Atât el, cât și șoferul tirului au fost răniți ușor și li s-au acordat îngrijiri medicale. De asemenea, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean pentru recoltarea de probe biologice în vederea depistării alcoolemiei” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Diana Lolu.

Aceasta a precizat că în urma accidentului au fost distruse 6 garduri, zidurile a două case, TIRul a fost de asemenea distrus în proporție de 80%, iar încărcătura a fost făcută una cu pământul. Prejudiciul se ridică la suma de 200.000 de lei.

Accident TIR Micfalau mai 2013 - 2Accident TIR Micfalau mai 2013 - 1

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.