ACTUALITATE 13 ianuarie 2009

Un tânăr de doar 28 de ani a devenit spaima Baraoltului

de Covasna Media | 1206 vizualizări

La numai 28 de ani, Incze Daniel Levente, crescător de animale din Racoşul de Sus, a reuşit să devină spaima locuitorilor din oraşul Baraolt. În numai trei ani, tânărul a fost amendat de nouă ori de Poliţie pentru scandaluri în locuri publice şi este cercetat în şapte dosare pentru lovire, vătămare corporală, violare de domiciliu şi un furt. „Palmaresul“ tânărului din Racoşul de Sus i-a adus acestuia un renume prin barurile din Baraolt, mai ales că până acum a reuşit să scape fără nicio condamnare, fie pentru că victimele şi-au retras plângerile fie pentru că sau împăcat cu agresorul. La aceasta se adugă şi indulgenţa organelor de cercetare penală care îl cercetează în stare de libertate pentru că nu ar prezenta pericol social. Ultima ispravă a lui Incze este legată de o bătaie în care şi-a chemat în ajutor şi rudele din localitatea braşoveană Jimbor şi în urma căreia doi tineri au ajuns în spital, una dintre victime având nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

De la bar la spital

Potrivit şefului poliţiei orăşeneşti Baraolt, comisarul şef Constantin Macău, ultima altercaţie în care a fost implicat tânărul a avut loc în penultima zi a anului trecut. Incze însoţit de doi bărbaţi şi două femei erau în restaurantul „Flora” din Baraolt unde au fost atacat de cinci persoane, toate din Baraolt. În timpul altercaţiei unul dintre agresori, care au vârste între 22 şi 30 de ani, a dat cu spray paralizant în restaurant, după care au dispărut înainte ca poliţiştii anunţaţi de un localnic prezent în restaurant să-şi facă apariţia. În timp ce cei agresaţi dădeau declaraţii la poliţie, „victima” Incze şi-a sunat rudele din Jimbor care înarmate cu bâte, cuţite şi o sabie au început să-i caute pe agresori. Au şi reuşit săi găsească pe doi dintre tineri, la un bar, unde şi-a făcut imediat apariţia şi tânărul. În prezenţa a peste 50 de persoane, rudele lui Incze i-au bătut pe cei doi, iar la sosirea poliţiei au încercat să fugă cu maşina cu care veniseră

din judeţul vecin. În bătaia din bar au fost implicate nouă persoane din care trei au fost şi rănite, printre care şi tânărul din Racoş. Ancheta poliţiei este îngreunată şi de faptul că majoritatea martorilor bătăii refuză să facă declaraţii de frică să nu cumva să cadă la rândul lor victime ale răzbunării tânărului din Racoş, pe care până acum Parchetul a considerat că nu reprezintă un pericol şi îl cercetează în stare de libertate.

Adrian Moise

Teme articol: furt Baraolt scandalagiu amenda
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.