ACTUALITATE 27 iulie 2018

Un pompier covăsnean are nevoie urgentă de sânge

de Covasna Media | 1446 vizualizări

Apelul umanitar îl vizează pe fostul comandant al ISU Covasna

Donează sânge, oferă o şansă pentru viaţă! 

Un pompier are nevoie urgent de transfuzii de sânge

APEL UMANITAR

===============

Facem un apel la spiritul de solidaritate al marii familii a pompierilor militari, cu convingerea că nimic nu ne împiedică să manifestăm aceeaşi grijă faţă de un camarad, aşa cum procedăm mereu când aflăm că viaţa îi încearcă pe semenii noştri! 

Unul dintre principiile de viață ale fiecăruia dintre noi este să ne îngrijim de sănătatea noastră și a familiei noastre. Din nefericire, nu întotdeauna reușim, fapt pentru care ne confruntăm cu momente sau evenimente deosebite, care au și urmări grave. Important este ca atunci când aceste probleme sunt peste puterea și nivelul la care încă le putem rezolva singuri, să cerem sprijin și să ne lăsăm ajutați de ceilalți.

Într-o astfel de situație se află si Col. ( R) COCERHAN VASILE ILARION carea afost diagnosticat cu pancreatită acută, litiază biliară și insuficiență renală .

În momentul de față ofițerul pompier se află internat la spitalul Județean de Urgență ” dr. Fogolyan Kristof” din municipiul Sf.Gheorghe , jud. Covasna – Secția Anestezie și Terapie Intensivă și face zilnic dializă.

Camaradul nostru are nevoie de transfuzie de sânge, iar pe acestă cale vă adresăm rugamintea de a-l sprijini prin donare de sânge . Nu contează grupa sanguină, trebuie doar specificat numele Concerhan Ilarion – Centrul de Transfuzie al municipiului Sf. Gheorghe.

Ofiterul pompier și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Mihai Viteazul" al judeţului Covasna și Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Barbu Catargiu" al judeţului Ialomița.

În numele familiei, le mulţumim anticipat celor care îl vor ajuta pe camaradul nostru în acest moment de grea cumpănă.

Sursă: Facebook/Pompierii Români

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.