ACTUALITATE 15 decembrie 2009

Un nou premiu pentru Trupa de Teatru Osono din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 463 vizualizări
15dec2009-osonoTrupa de Teatru Osono din Sfântu Gheorghe a obţinut locul I la Olimpiada Naţională pentru Trupe de Teatru, ce a avut loc în acest sfârşit de săptămână, la Timişoara. Trupa din Sfântu Gheorghe a participat la Olimpiada de la Timişoara cu spectacolul „Fragmente din povestea rătăcirii”, în regia lui Fazakas Misi, un spectacol jucat de aproximativ 250 de ori de la premieră încoace.

Trupa de Teatru Osono din Sfântu Gheorghe a obţinut locul I la Olimpiada Naţională pentru Trupe de Teatru, ce a avut loc în acest sfârşit de săptămână, la Timişoara. Trupa din Sfântu Gheorghe a participat la Olimpiada de la Timişoara cu spectacolul „Fragmente din povestea rătăcirii”, în regia lui Fazakas Misi, un spectacol jucat de aproximativ 250 de ori de la premieră încoace. La olimpiada de la Timişoara au participat trupe de teatru ale liceelor de artă din Cluj Napoca, Brăila, Arad, Bucureşti, Buzău, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Covasna.

Succesul Trupei Osono vine la câteva săptămâni după ce aceasta a obţinut premiul pentru cel mai bun spectacol şi pentru cel mai bun regizor, în cadrul Festivalul de Teatru Mezőkövesd din Ungaria, cu aceelaşi spectacol, „Fragmente din povestea rătăcirii”.

(M.R.)

Teme articol: teatru premiu Osono
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Raul, 23 ianuarie 2010
Genial spectacolul!!! ma bucur mul ca au locul I il meritau fara dar si poate.Chiar dac trupa din Timisoara din care fac si eu parte a loat locul III spectacolul lor sia meritat premiul pe bune.Bafta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.