ACTUALITATE 29 martie 2017

UDMR Covasna: Demiterea directorului AFIR, Szakal Andras - un atentat politic

de Agerpres | 1813 vizualizări

Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, şi-a exprimat miercuri, în mod public, nemulţumirea faţă de demiterea din funcţie a directorului Agenţiei Judeţene pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Szakal Andras, şi a catalogat această măsură ca fiind un „atentat politic“.

Tamas Sandor a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Szakal Andras este unul dintre cei mai buni specialişti în domeniu, susţinând că demiterea acestuia este rezultatul „mişculaţiilor pesediste din judeţ“. El a menţionat că va face tot ce este posibil pe plan „profesional şi politic“ pentru ca Szakal Andras să fie repus în funcţie.

„S-a întâmplat un accident politic de prost gust. A fost demis din funcţie domnul Szakal Andras, directorul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, un om competent, care a adus beneficii comunităţilor locale din judeţ, prin munca lui. (...) S-a implicat foarte mult şi a adus judeţul Covasna pe primul loc pe plan naţional în ceea ce înseamnă accesarea de fonduri (...) Nu este normal, nu este corect, nu se poate face chiar orice în ţara asta, chiar dacă eşti la guvernare (...) Desigur că o să facem tot ce se poate, atât pe plan profesional cât şi pe plan politic, pentru a atrage atenţia premierului şi a domnului ministru că ceea ce s-a întâmplat azi în judeţul Covasna este de o incorectitudine totală. Probabil domnul ministru nu era conştient ce semnează, pentru că nu cunoaşte toate problemele din teritoriu, dar nasul meu îmi spune că liderii PSD din judeţ au comis acest atentat politic“, a declarat Tamas Sandor, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean.

El s-a declarat „foarte revoltat“ şi a subliniat că întotdeauna a susţinut oamenii care au avut rezultate în judeţ, indiferent de etnie sau de coloratura politică.

Liderul PSD Covasna, Horia Grama, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

 

Teme articol: UDMR demitere afir
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ROBI, 30 martie 2017
S-a implicat pentru ca era platit sa isi facaa treaba . Nici un loc nu este batut in cuie domnule presedinte !Corect si normal este numai ce doriti d-voastra ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.