ACTUALITATE 4 iunie 2013

Trupa de Teatru ECOU joacă din nou în deplasare

de Covasna Media | 646 vizualizări

După fructuoasa deplasare cu cele două spectacole la Sighișoara, orașul natal al regizorului spectacolului, Nelu Roman, cei 10 membri actuali ai Trupei de Teatru Ecou se pregătesc de o nouă deplasare. De data aceasta este vorba tot de două spectacole pentru adolescenții din Pucioasa / Târgoviște. Tinerii liceeni dâmbovițeni din Liceul Tehnologic și Colegiul Nicolae Titulescu vor fi expuși la mesajele de normalitate, bună înțelegere și implicare, transmise de cei 10 tineri protagoniști ai spectacolului „Nu puteţi voi urî cât putem noi iubi”.

„Ne bucurăm de reușita demersului nostru, inițiat acum doar două luni la Sfântu Gheorghe și suntem bucuroși de reacțiile extrem de pozitive ale spectatorilor după încheierea orelor de dezbateri, majoritatea dintre ei fiind puși pentru prima oară în situația de a fi spect-actori, de a modifica scenariul și implicit deznodământul unei piese”, a declarat producătorul spectacolului, Mădălin Guruianu, care se arată încrezător că spectacolul va avea viață lungă și că se va mai juca atât în Sfântu Gheorghe, cât și în alte orașe din țară.

Deplasarea beneficiază de sprijinul logistic al Asociaţiei „Artaltfel” Târgoviște, președinte Gabriela Țopa, dar și al Centrului Cultural și al Primăriei Pucioasa.

Teme articol: trupa ecou teatru ecou
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.