ACTUALITATE 11 mai 2016

Trimis în judecată pentru mituirea unui poliţist

de Agerpres | 919 vizualizări

Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat care a oferit mită unui poliţist cu scopul de a nu-l sancţiona contravenţional pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi a nu-i reţine permisul de conducere.

Bărbatul, depistat în data de 17 aprilie a.c. în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DJ103, având o îmbibaţie alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-a oferit agentului de Poliţie suma de 3.000 de lei pentru a nu-l sancţiona contravenţional.

În urma sesizării poliţistului, ofiţerii de poliţie judiciară sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au organizat a doua zi o acţiune de prindere în flagrant, în timpul căreia şoferul i-a remis agentului de Poliţie suma de 1.500 de lei din cei 3000 de lei promişi, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Covasna, transmis miercuri Agerpres.

Agentul de poliţie este la al doilea denunţ prin care sesizează intenţia unui cetăţean de a-l mitui, cel anterior având loc în data de 3 ianuarie a.c., când a refuzat suma de 300 de lei pentru a nu dispune anumite măsuri legale, se mai arată în comunicat.

Teme articol: poliţie mita politie rutiera
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mai sunt in tara si politisti cinstiti.., 12 mai 2016
...in numar mare, este de dorit! Realitatea nu ne convinge, oricum hotul neprins, ramane cinstit. Furtul si minciunea este din pacate o specialitate balcanica, o specialitate romaneasca. Remediul? citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.