ACTUALITATE 8 decembrie 2009

Trimis în judecată pentru mită

de Covasna Media | 650 vizualizări
Un tânăr din judeţ a încercat să mituiască un poliţist cu 50 de euro Un tânăr de 19 ani din judeţ, Pal Csaba Zsolt, a fost trimis în judecată de anchetatori pentru că a încercat să mituiască un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) cu suma de 50 de euro. Tânărul a condus o maşină neînmatriculată şi în plus nici nu avea permis.

Un tânăr din judeţ a încercat să mituiască un poliţist cu 50 de euro

Un tânăr de 19 ani din judeţ, Pal Csaba Zsolt, a fost trimis în judecată de anchetatori pentru că a încercat să mituiască un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) cu suma de 50 de euro. Tânărul a condus o maşină neînmatriculată şi în plus nici nu avea permis.

Astfel, Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, pe baza cercetărilor efectuate împreună cu specialiştii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Covasna, a dispus zilele trecute trimiterea în judecată a tânărului. El fusese prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un agent de poliţie, după ce acesta îl depistase conducând fără permis şi cu un autoturism neînmatriculat. Incidentul a avut loc în luna septembrie, în timpul unei acţiuni de control în trafic, pe DJ 131, în Aita Mare. Băiatul fusese oprit de un agent de poliţie, care a descoperit că maşina nu era înmatriculată şi şoferul nu avea permis.

Câteva zile mai târziu, după ce a fost citat la sediul Postului de Poliţie din comună, tânărul i-a oferit poliţistului 50 de euro ca să nu-i întocmească actele premergătoare înregistrării unui dosar penal pentru că nu avea carnet şi maşina era neînmatriculată.

Poliţistul nu a primit mita şi le-a prezentat cazul superiorilor săi, formulând un denunţ la DGA Covasna. Infracţiunea de dare de mită a fost prinsă în flagrant de procuror, iar la începutul lunii decembrie dosarul tânărului a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Covasna.

Ana Sidon

Teme articol: mita politist 50 euro
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.