ACTUALITATE 16 septembrie 2009

Trei tineri au fost prinşi la furat din maşini

de Covasna Media | 424 vizualizări
[singlepic=318,400,200,,left]În noaptea de 13.09.2009, în jurul orei 01.30, o patrulă mixtă care acţiona într-o zonă mai puţin luminată din apropierea unui market din municipiul Sf. Gheorghe, a observat trei persoane care se deplasau în zonă, una dintre ele având un obiect voluminos sub bluză. Observând acest lucru şi ora fiind foarte târzie, oamenii legii au oprit grupul de persoane pentru a-l legitima, efectuând şi un control corporal. Cei trei bărbaţi se numesc B. Miklos,

În noaptea de 13.09.2009, în jurul orei 01.30, o patrulă mixtă care acţiona într-o zonă mai puţin luminată din apropierea unui market din municipiul Sf. Gheorghe, a observat trei persoane care se deplasau în zonă, una dintre ele având un obiect voluminos sub bluză. Observând acest lucru şi ora fiind foarte târzie, oamenii legii au oprit grupul de persoane pentru a-l legitima, efectuând şi un control corporal. Cei trei bărbaţi se numesc B. Miklos, 21 de ani, G. Andras 20 de ani şi B. Mihaly, 19 ani, toţi din localitatea Angheluş.

Unul dintre ei avea sub bluză mai multe casetofoane auto, aparate foto digitale şi CD-uri. De asemenea s-au mai găsit asupra lor mai multe chei de maşină de diferite mărci. Întrebaţi ce este cu aceste lucruri asupra lor, aceştia au recunoscut că le-au sustras din mai multe autoturisme parcate în zona respectivă şi pe care le-au deschis cu chei potrivite.

Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de furt calificat.

Ca urmare a solicitărilor din partea autorităţilor locale din diferite localităţi din mediul rural, jandarmii execută misiuni de prevenire, depistare şi sancţionare a faptelor antisociale.

Recent, împreună cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale din comuna Zagon, jandarmii covăsneni au întreprins patru acţiuni comune, în urma cărora au fost aplicate un număr de 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.200 de lei, pentru fapte antisociale prevăzute şi sancţionate de prevederile Legii 61 din 1991.

Aşa cum am mai menţionat, I.J.J. Covasna aşteaptă şi alte solicitări venite din partea autorităţilor locale, respectarea legii şi a ordinii de drept constituind o prioritate.

Purtător de cuvânt al I.J.J. Covasna Lt.col. Sorin Barbu

Teme articol: poliţie furt maşini
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ariel, 16 septembrie 2009
In sfarsit, un instantaneu realizat la fata locului, hotul prins la locul faptei! =))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.