ACTUALITATE 14 martie 2016

Trei persoane suspectate de trafic cu droguri de mare risc, arestate preventiv

de Agerpres | 719 vizualizări

Trei persoane suspectate de trafic cu droguri de mare risc au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatelor emise de Tribunalul Covasna, la propunerea procurorilor DIICOT.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, remis luni AGERPRES, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Covasna i-au surprins în flagrant pe cei trei membri ai grupării infracţionale în timp ce comercializau 61 de comprimate de ecstasy.

„Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, doi din Sfântu Gheorghe şi un cetăţean maghiar, sunt bănuiţi că ar fi introdus în ţară, în mod ilegal, droguri de mare risc. În urma activităţilor, au fost confiscate 61 de comprimate de ecstasy şi a fost indisponibilizat un autoturism“, se menţionează în comunicatul de presă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere ilegală în ţară, punere în vânzare şi deţinere de droguri de mare risc, se precizează în documentul citat.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.