ACTUALITATE 2 iunie 2013

Trei instructori chinezi au pregătit jandarmii români în domeniul artelor marţiale

de Covasna Media | 129 vizualizări

Chinezi instructie Jandarmi iunie 2013 - 02

Joia trecută, în prezenţa unei delegaţii oficiale din China, condusă de colonel superior Xu Chao, şeful Statului Major la Comandamentul Provincial Jiangsu, din cadrul Trupelor Poliţiei Înarmate Populare Chineze, a avut loc ceremonia de încheiere a Stagiului în domeniul artelor marţiale, care s-a desfăşurat la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Gheorgheni, din judeţul Harghita.

În cadrul ceremoniei, cei 60 de jandarmi care au participat la stagiul de pregătire au primit atestate din partea instructorilor chinezi, care le certifică aptitudinile dobândite în domeniul artelor marţiale.

Dintre aceştia, 20 de jandarmi au fost apreciaţi în mod deosebit de către instructorii chinezi, pentru rezultatele obţinute şi au fost recompensaţi cu certificate de excelenţă în domeniul artelor marţiale.

La finalul ceremoniei, sub îndrumarea instructorilor chinezi, jandarmii au prezentat o serie de exerciţii demonstrative, în cadrul cărora au exemplificat procedee de lupte chinezeşti, exerciţii de arte marţiale (demonstraţii cu săbii) şi demonstraţii de luptă în stilul Sanda.

Tot cu acest prilej, delegaţia chineză a mulţumit conducerii Centrului de Pregătire al Jandarmeriei, care a găzduit stagiul, pentru modul profesionist în care a fost organizată întreaga activitate şi a apreciat nivelul foarte bun de pregătire al jandarmilor români.

Din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja” Covasna a participat la acest stagiu de pregătire un subofiţer din cadrul Detaşamentului Târgu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.