ACTUALITATE 18 februarie 2014

Trei înjunghieri în doar o zi

de Covasna Media | 101 vizualizări

Consumul excesiv de alcool poate duce la evenimente grave, chiar tragice, iar acest lucru este arătat și de cele trei cazuri de înjunghiere înregistrate luni de polițiștii covăsneni. Din fericire cearta și bătaia nu au dus la răniți grav, bărbații în cauză nesuferind leziuni care să le fi pus viața în pericol.

Deși cele trei cazuri s-au petrecut în trei zone diferite ale județului, cauza lor este aceeași: alcoolul. Primul a avut loc la o petrecere de familie din Petriceni, unde pe fondul consumului de alcool a izbucnit o ceartă între doi tineri, unul de 15, iar altul de 20 de ani. Aceștia s-au certat, apoi s-au luat la cuțite și s-au înjunghiat reciproc.

Cel de-al doilea caz a fost la Zagon, unde un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat de un altul în vârstă de 41 de ani. Polițiștii au stabilit că și în acest caz s-a ajuns la scandal, apoi bătaie după ce s-au cinstit bine în prealabil. Bărbatul înjunghiat a suferit o plagă tăiată la nivelul feței.

La cuțite au ajuns și doi frați din Târgu Secuiesc. Aici victima a fost o femeie de 43 de ani, care s-a adresat polițiștilor după ce a fost înjunghiată de fratele ei mai tânăr cu un an. Acesta s-a dus la sora sa în stare de ebrietate, cu chef de scandal, și pe fondul unor neînțelegeri a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o pe victimă în braț.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că în toate cele trei cazuri victimele au ajuns la spital pentru îngrijiri, însă viața lor nu a fost pusă în pericol, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.