ACTUALITATE 23 martie 2010

Trăgători la şi pe lângă ţintă

de Covasna Media | 757 vizualizări
Poliţiştii au organizat ieri Cupa Presei la Tir 23mar2010-tirZiariştii şi invitaţii au participat ieri la Cupa Presei la Tir, eveniment organizat an de an cu ocazia Zilei Poliţiei Române. La tragere au participat majoritatea ziariştilor din judeţ, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, care a venit înarmat cu propriul pistol, primarul Antal Arpad sau preşedintele Tribunalului Covasna, Ordog Lorand, care a şi câştigat titlul de „trăgător de elită“.

Poliţiştii au organizat ieri Cupa Presei la Tir

23mar2010-tirZiariştii şi invitaţii au participat ieri la Cupa Presei la Tir, eveniment organizat an de an cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

La tragere au participat majoritatea ziariştilor din judeţ, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, care a venit înarmat cu propriul pistol, primarul Antal Arpad sau preşedintele Tribunalului Covasna, Ordog Lorand, care a şi câştigat titlul de „trăgător de elită“.

În afara celor care chiar au tras bine şi au mai şi nimerit ţinta, în cadrul concursului, ziariştii au plecat acasă cu diplome originale de genul pentru „activitatea geologică deosebită”, „consecvenţă în ocolirea ţintei”, „eleganţă în tragere”, „delicateţea cu care a mânuit pistolul”, „pacifistul” sau „ţinuta deosebită în tragere”. Ziua Poliţiei continuă mâine cu Ziua Porţilor Deschise. (A.S.)

Teme articol: ziua politiei tir presa
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
gigi, 24 martie 2010
Primarul cu casca, dezasigurand arma. Se vede ca nu a facut armata.
gigi, 24 martie 2010
Trebuia sa traga unul pe celalalt, poate se nimereau. (Gluma evident)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.