ACTUALITATE 6 mai 2010

TIR în flăcări

de Covasna Media | 204 vizualizări
Ieri noapte, un autocamion care se afla pe strada lt. Păiș David a luat foc și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge flăcările. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Mihai Viteazul‘‘a fost anunțat despre incendiu purțin după ora 1 și în două minute un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe s-a deplasat la fața locului în vederea localizării şi lichidării incendiului.

Ieri noapte, un autocamion care se afla pe strada lt. Păiș David a luat foc și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge flăcările.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Mihai Viteazul‘‘a fost anunțat despre incendiu purțin după ora 1 și în două minute un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe s-a deplasat la fața locului în vederea localizării şi lichidării incendiului.

În urma incediului, a cărui cauză probabilă o reprezintă un scurtcircuit electric, au ars capul tractor al autocamionului în proporție de aproximativ 80% şi prelata de la remorcă pe o suprafață de circa 6 mp şi s-au degradat aproximativ 50 kg de granule de policlorură de vinil – PVC.

Foto: ISI Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.