ACTUALITATE 27 iunie 2024

TEGA stropeşte mai mult în timpul caniculei

de Covasna Media | 683 vizualizări

COMUNICAT DE PRESĂ. În ultima săptămână, când au fost temperaturi mai ridicate decât ar fi normal la această dată, TEGA a udat intens străzile orașului: rezultatul a fost nu numai străzi mai curate, ci și un mediu oarecum mai răcoros.

„Anul acesta avem două vehicule care vor uda străzile orașului, astfel că dacă vremea este caldă, vom continua să facem acest lucru. Desigur, la temperaturi de peste 30 de grade, chiar și două vehicule ar putea să nu fie suficiente, deoarece acestea vor lucra continuu de dimineața până seara”, a explicat directorul TEGA, Máthé László.

Programul de stropit străzile se desfășoară între orele 7 și 19 în timpul săptămânii, iar în weekend după un program mai scurt, de la 9 la 17. TEGA consideră că este important ca străzile să nu fie spălate cu apă potabilă, astfel încât camioanele de stropit udă orașul din propriile puţuri contorizate, care sunt autorizate de autorități – apa este curată, dar nu este supusă aceluiași proces de purificare și tratare ca apa potabilă.

TEGA S.A., Biroul de Presă

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.