ACTUALITATE 23 decembrie 2016

Tânăr din Sfântu Gheorghe, reținut pentru trafic de droguri

de Observatorul de Covasna | 3874 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sfântu Gheorghe a fost reținut de poliție pentru 24 de ore fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de introducere ilegală în ţară de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc. Alte șase persoane au fost conduse la audieri în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în reședința de județ. Potrivit IPJ Covasna, la domiciuliul celor șapte persoane au fost descoperite 150,35 gr de amfetamină, 520 gr cannabis.  

Potrivit Agerpres, pe 21 decembrie 2016, Hajdu Roland, tânărul în vârstă de 23 de ani din Sfântu Gheorghe, a fost prins în timp ce ridica un colet cu 56,45 grame de amfetamină. „La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi cei de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat 7 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor introducere ilegală în ţară de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc. Activităţile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Covasna. Din cercetări a reieşit că un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi comandat droguri de mare risc prin intermediul unui web-site, coletul fiind expediat pe ruta Frankfurt – Sfântu Gheorghe. În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite 150,35 gr de amfetamină, 520 gr cannabis, precum şi mai multe medii de stocare (stick-uri de memorie, lap-top-uri, telefoane mobile, carduri de memorie).

DROGURI COVASNA 2

Şapte persoane au fost conduse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. Covasna, faţă de tânărul de 23 de ani fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Tribunalului Covasna, această instanţă emiţând pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, împotriva altor două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere ilegală în ţară de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc. În cauză s-a cooperat cu autorităţile judiciare din Germania cu sprijinul INTERPOL”, arată un comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna în această dimineaţă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.