ACTUALITATE 11 noiembrie 2009

Suspecţii din jaful Ares au avut ajutoare

de Covasna Media | 452 vizualizări

Cercetările în cazul jafului de la firma de protecţie şi pază Ares Security continuă pe o pistă bună spun anchetatorii, din datele de până acum reieşind că cei doi suspecţi s-ar părea că ar fi avut şi „ajutoare”, din judeţ şi din afară.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Corneliu Câmpeanu, a declarat ieri că în afară de cei doi se pare că ar mai fi existat şi complici. Persoanele bănuite, a căror identitate sau provenienţă nu a fost prezentată, ar avea antecedente penale.

Jaful de la firma de pază a avut loc în data de 15 octombrie, când doi bărbaţi înarmaţi şi cu măşti negre au furat atunci suma de 250.000 de lei. Atacatorii i-au legat fedeleş pe cei trei angajaţi care se aflau la faţa locului, după care s-au făcut dispăruţi cu banii şi o maşină a firmei de pază, ulterior găsită în albia Oltului.

Anchetatorii nu au găsit amprente la faţa locului, din cauză că hoţii purtau mănuşi, iar potrivit conducer ii Ares atacatorii s-au dat drept poliţişti, aveau două ar me tip Kalashnikov, erau îmbrăcaţi în negru şi purtau cagule. Cei 250.000 de lei furaţi proveneau de la firma producătoare de lapte din Baraolt, Tyrom, şi trebuiau să ajungă la oameni. Conducerea firmei nu a dorit la acea vreme să facă niciun fel de comentarii, dar a spus că laptele pentru oameni a fost plătit.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.