ACTUALITATE 12 aprilie 2016

Suspecţi de furt, opriţi de poliţişti cu focuri de armă

de Agerpres | 854 vizualizări

Mai multe persoane suspectate de furt au fost oprite marţi de poliţiştii covăsneni cu focuri de armă, după o urmărire în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, în cursul dimineţii de marţi un bărbat din zona Târgu Secuiesc a sesizat, prin numărul unic de urgenţă 112, faptul că mai multe persoane i-au sustras din locuinţă aproximativ 5.000 de lei, după care au plecat cu un autovehicul înmatriculat în Bulgaria. În scurt timp autovehiculul a fost depistat în trafic pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, dar pentru că şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor aceştia au pornit în urmărire, reuşind să oprească autoturismul pe raza localităţii Lunca Câlnicului din judeţul Braşov, după ce au tras focuri de avertisment în plan vertical, iar apoi şi înspre pneurile maşinii.

„Trei persoane aflate în maşină, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 29 şi 38 de ani, din judeţul Prahova, au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări. Poliţiştii continuă căutările în cazul unei a patra persoane, o femeie, care ar fi fugit de la faţa locului”, menţionează purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

 

Teme articol: poliţie furt suspecti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.