ACTUALITATE 17 februarie 2010

Suspect de furturi din locuinţe – prins de poliţişti

de Covasna Media | 496 vizualizări
17feb2010-furtUn bărbat în vârstă de 63 de ani, D. Alecu, suspectul principal în comiterea mai multor furturi din locuinţe, din mai multe judeţe, a fost prins luni de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Sfântu-Gheorghe şi cu sprijinul specialiştilor covăsneni şi colaborare celor de la Poliţia Municipiului Oneşti. Potrivit şefului Poliţiei Municipale Sfântu-Gheorghe, comisarul şef Gheorghe Drăghici, suspectul a fost

17feb2010-furtUn bărbat în vârstă de 63 de ani, D. Alecu, suspectul principal în comiterea mai multor furturi din locuinţe, din mai multe judeţe, a fost prins luni de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Sfântu-Gheorghe şi cu sprijinul specialiştilor covăsneni şi colaborare celor de la Poliţia Municipiului Oneşti.

Potrivit şefului Poliţiei Municipale Sfântu-Gheorghe, comisarul şef Gheorghe Drăghici, suspectul a fost identificat de specialiştii criminalişti din judeţul nostru, care au comparat cu datele din bazele proprii amprentele ridicate de la un furt din locuinţă care a avut loc în oraşul nostru.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 63 de ani din Oneşti ar fi pătruns într-o locuinţă pe 16 noiembrie anul trecut, între orele 9 şi 11 dimineaţa, când proprietarul

nu era acasă. El a rupt butucul de la uşă şi a pătruns în apartament, de unde a furat tot ce i-a picat în mână – îmbrăcăminte, pantofi, seturi de tacâmuri, bani – după care a plecat.

El se află acum în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi este bănuit că a furat din locuinţe din judeţele Covasna, Bacău, Vrancea sau Galaţi.

Ana Sidon

Teme articol: furt locuinţe spargeri
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.