ACTUALITATE 30 iulie 2014

Sucul care dizolvă și elimină pietrele la rinichi

de Covasna Media | 66 vizualizări

Una din 10 persoane va face pietre la rinichi de-a lungul vieții. Pietrele apar de obicei din cauză nu bem suficientă apă sau că nu mergem la toaletă atunci când avem nevoie. Deci e foarte importantă hidratarea și spălatea căilor urinare printr-o diureză sănătoasă, scrie doctorulzilei.ro

Litiaza renală poate fi asimtpomatică foarte multă vreme. „Simptomele apar de obicei când nisipul se deplasează și zgârie căile urinare. Atunci apar dureri, și mici sân­gerări”, spune dr. Alice Popescu, specialist în acupunctură și fitotera­pie la Institutul Național de Medicină Complementară și Alternativă din București.

Nu există semnale de alarmă decât atunci când pietrele sau nisipul începe să se miște și să de­ran­jeze.

Atunci pot apărea: dureri puter­nice în zona spatelui, abdomenului inferior sau a zonei genitale, senzație de arsură în timpul urinării, urinare cu sânge, amețeli și vărsături.

Remediul din bucătărie

Vă puteți prepara acasă un tratament natural și eficient împotriva pietrelor la rinichi. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente: o portocală, un măr, o lămâie, patru felii de pepene roșu, patru cuburi de gheață.

Lămâia poate dizolva pietrele la rinichi datorită conținutului de acid citric. Pepenele roșu conține multă apă și este unul dintre cele mai eficiente fructe în eliminarea calculilor renali. Conține, de asemeni potasiu, care ajută la dizolvarea pietrelor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.