ACTUALITATE 24 mai 2012

Stimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor

de Covasna Media | 38 vizualizări

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna aminteşte angajatorilor că pot beneficia de un stimulent financiar lunar, în valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pentru fiecare elev şi student încadrat în muncă. Angajarea elevilor şi studenţilor se poate realiza pe perioada vacanţelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic, pentru fiecare elev şi student pentru care s-a încheiat contract individual de muncă.

Beneficiază de stimulentul financiar lunar prevăzut mai sus angajatorii care încadrează în muncă elevi şi studenţi în baza:

a) unui contract individual de muncă pe durată determinată, egală sau mai mică decât durata vacanţei, încheiat în condiţiile legii, cu normă întreagă sau, după caz, cu timp parţial;

b) unui contract de muncă temporară, numai dacă durata misiunii de muncă temporară este egală sau mai mică decât durata vacanţei.

Pentru a beneficia de acordarea stimulentului financiar menţionat, angajatorii trebuie să încheie o convenţie cu agenţia pentru ocuparea forţei de munca judeţeană, în termen de 30 de zile de la data angajării elevilor şi studenţilor.

Angajatorii interesaţi se pot adresa pentru informaţii suplimentare la sediul agenţiei din Sfântu Gheorghe, str. gen. Grigore Bălan nr. 14, sau la telefon 0267-312157, interior 115.

Director Executiv

Kelemen Tibor

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.