ACTUALITATE 17 iulie 2017

Stefan Nikolic, aproape de Sepsi OSK

de Covasna Media | 2791 vizualizări

Atacantul muntenegrean Stefan Nikolic este pe punctul de a semna un contract cu echipa de fotbal de primă ligă, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Atacantul de 27 de ani, cu o înălțime apropiată de a unui baschetbalist, 1,93 metri, este cunoscut microbiștilor români din perioada în care a jucat pentru echipe ca Politehnica Timișoara și Steaua București,

în perioada 2010-2014. În total, Nikolic a jucat în prima ligă românească de 58 de ori, marcând și 17 goluri. El a cucerit titlul de campion cu Steaua de două ori consecutiv, în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014. De asemenea, Nikolic a făcut parte din lotul stelist care a câștigat Supercupa, în 2013. El a înscris, în tricoul roș-albastru, două goluri în Europa League, în poarta ciprioților de la AEL Larnaca.

Ultima echipă la care a fost legitimat Nikolic, înainte de venirea la Sf. Gheorghe, a fost FC Kaisar, în Kazakhstan, pentru care a marcat chiar la meciul de debut. Nikolic a evoluat pentru naționalele U19 și U21 ale Muntenegrului.

Deocamdată, procedurile de transfer nu s-au finalizat, însă se speră ca pe parcursul acestei săptămâni toate formalitățile să fie perfectate. În cazul cel mai optimist, Nikolic ar putea debuta la Sepsi OSK în partida din etapa a II-a a Ligii I, cu Juventus București.

Cristian Frisk

Teme articol: Sepsi OSK nikolic atacant
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.