ACTUALITATE 27 decembrie 2009

Solicitări puţine la Ambulanţă, în perioada Crăciunului

de Covasna Media | 181 vizualizări
28dec2009-ambulantaPerioada Crăciunului din acest an a adus mult mai puţine intervenţii ale Ambulanţei, comparativ cu anii trecuţi. Şeful Ambulanţei Covasna, Tiberiu Poştoacă, a declarat că în cele trei zile ale Crăciunului, Ambulanţa a intervenit pentru cinci persoane căzute în stradă, ca urmare a consumului necontrolat de băuturi alcoolice. „Nu am avut cazuri de degerături sau îngheţ, iar intervenţiile, în general

28dec2009-ambulantaPerioada Crăciunului din acest an a adus mult mai puţine intervenţii ale Ambulanţei, comparativ cu anii trecuţi. Şeful Ambulanţei Covasna, Tiberiu Poştoacă, a declarat că în cele trei zile ale Crăciunului, Ambulanţa a intervenit pentru cinci persoane căzute în stradă, ca urmare a consumului necontrolat de băuturi alcoolice.

„Nu am avut cazuri de degerături sau îngheţ, iar intervenţiile, în general, au fost mai puţine decât în săptămânile anterioare Crăciunului”, a mai spus Tiberiu Poştoacă, subliniind că Ambulanţa nu a fost solicitată să intervină în cazuri de indigestie provocate de mesele copioase din timpul Crăciunului.

Referindu-se la intervenţii mai specta culoase, şeful Ambulanţei Covasna a arătat că acestea au vizat două accidente rutiere soldate, fiecare, cu câte o victimă, în perioada 24-25 decembrie.

În ceea ce priveşte numărul nounăscuţilor, la Spitalul Judeţean din Sfântu-Gheorghe nu s-a născut niciun copil în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, iar pe 26 sau născut trei copii.

Monica Rizea

Teme articol: ambulanta Tiberiu Postoaca
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.