ACTUALITATE 19 aprilie 2016

Şofer prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist

de Agerpres | 841 vizualizări

Ofiţerii de Poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Covasna au prins în flagrant un cetăţean care a oferit mită unui poliţist cu scopul de a nu-l sancţiona contravenţional pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi a nu-i reţine permisul de conducere.

Potrivit unui comunicat de presă al MAI, bărbatul, depistat în data de 17 aprilie a.c. pe DJ103, respectiv pe raza localităţii Micfalău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, cu o îmbibaţie alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-a oferit agentului de Poliţie suma de 3.000 de lei pentru a nu-l sancţiona contravenţional.

În urma sesizării poliţistului, ofiţerii de Poliţie judiciară, sub coordonarea procurorului de caz, au organizat a doua zi o acţiune de prindere în flagrant, în timpul căreia şoferul i-a remis agentului de Poliţie suma de 1.500 de lei, cu promisiunea că în după amiaza aceleiaşi zile îi va mai înmâna diferenţa.

Bărbatul este urmărit penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, fiind cercetat în stare de libertate.

Potrivit comunicatului, agentul de poliţie, angajat la Postul din Ozun, este la al doilea denunţ prin care sesizează intenţia unui cetăţean de a-l mitui, cel anterior având loc în data de 3 ianuarie a.c., când a refuzat suma de 200 lei pentru a nu dispune măsuri legale.

Teme articol: poliţie mita sofer
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.