ACTUALITATE 23 noiembrie 2009

Sita Buzăului, deschisă investitorilor

de Covasna Media | 471 vizualizări
[singlepic=615,250,250,,left]Comuna Sita Buzăului ar putea avea o pârtie de schi, aceasta definindu-se ca investiţie privată a unui om de afaceri care a început deja să construiască inclusiv o pensiune. Un om de afaceri din zona Sitei Buzăului intenţionează să realizeze aici o pârtie de schi, locul ales fiind în partea Bobocea a comunei, unde construieşte, de altfel, inclusiv o pensiune. Primarul comunei

Comuna Sita Buzăului ar putea avea o pârtie de schi, aceasta definindu-se ca investiţie privată a unui om de afaceri care a început deja să construiască inclusiv o pensiune.

Un om de afaceri din zona Sitei Buzăului intenţionează să realizeze aici o pârtie de schi, locul ales fiind în partea Bobocea a comunei, unde construieşte, de altfel, inclusiv o pensiune. Primarul comunei Sita Buzăului, Constantin Filofi, spune că o astfel de investiţie ar fi mai mult decât benefică zonei, aceasta putând creşte fluxul acelor turişti care caută o alternativă Văii Prahovei.

„Cred că e nevoie de aşa ceva în zonă, mai ales că ne dorim o dezvoltare a turismului, în special a celui agroturistic”, a declarat Constantin Filofi.

Potrivit primarului, tot în scopul deschiderii comunei către oportunităţile de investiţii private, primăria oferă spaţiu de reclamă gratuit pe site-ul propriu, oricui doreşte să cumpere terenuri în comună.

„Desigur, le-am atras atenţia oamenilor, în legătură cu modul în care-şi vor pune în valoare terenurile - astfel încât dacă le pun la vânzare, să ţină cont că cele din intravilan au toate utilităţile - apă, canalizare, internet, orice. Încep să vin să cumpere terenuri, pentru case de vacanţă, pensiuni, cabane”, a mai explicat primarul, arătând că pe lângă utilităţi, comuna se va îmbogăţi şi cu alte trei posturi de transformare pentru mărirea tensiunii electrice, necesară ca urmare a modernizării şi înmulţirii gospodăriilor.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.