ACTUALITATE 3 octombrie 2016

Și tu poți deveni polițist!

de Covasna Media | 277 vizualizări

În această săptămână se fac înscrieri pentru ocuparea a 45 de funcții de agenți de poliție și o funcție de ofițer de poliție la IPJ Covasna

În perioada 03-07 octombrie a.c. puteți solicita înscrierea pentru a participa la concursurile ce vor fi organizate în perioada următoare în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Pentru angajările de personal din sursă externă, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au fost repartizate 44 de funcții de agenți de poliție, toate fiind specialitatea ordine publică, atât în mediul urban cât și în mediul rural, iar patru funcții sunt destinate agenților – conductori câini în mediul urban. Alte două funcții, una de agent și una de ofițer sunt disponibile pentru reîncadrare, respectiv, persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulative condiţiile legale.

Menționăm că la depunerea dosarului de înscriere, candidații trebuie să opteze, prin cererea de înscriere, pentru una din structurile: „ordine publică mediul rural”, „ordine publică mediul urban” sau „conductori câini mediul urban”, nefiind acceptată înscrierea la concurs pentru mai mule structuri.

De asemenea, mai facem precizarea că există doar o limită minimă de vârstă, respectiv 18 ani, iar pentru înscrierea la concurs nu sunt obligatorii certificatul de cazier judiciar și nici copii legalizate ale actelor de studii sau de identitate, candidatul fiind obligat să le prezinte pe cele originale. De asemenea, proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris, iar fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată, însă numai prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://cv.politiaromana.ro la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs,, iar dosarele de recrutare vor fi depuse la serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, situate în municipiul Sfântu Gheorghe pe str. Korosi Csoma Sandor nr. 16, între orele 09:00 – 14:00, vineri, 07 octombrie fiind ultima zi de înscriere.

Compartimentul Relaţii Publice

 

 

Teme articol: poliţie angajari concurs agent
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.