ACTUALITATE 17 iulie 2016

Sepsi ISE, tabără aniversară la cinci ani de la înfiinţare

de Covasna Media | 593 vizualizări

Asociaţia de tineret „Sepsi I.S.E.” din Sfântu Gheorghe marchează împlinirea a cinci ani de la înfiinţare printr-o tabără, desfăşurată în zona Cheilor Vârghişului. Evenimentul, centrat pe interculturalitate, voluntariat şi coexistenţă cu natura, va fi organizat în perioada 20–24 iulie. În cele cinci zile de tabără vor lua parte 55 de persoane, care vor forma cinci echipe şi vor vizita 55 de locaţii. Mai mult, tabăra are un tarif de participare de 55 de lei.

Cei care vor să se alăture evenimentului aniversar al Sepsi I.S.E. pot să îl contacteze pe coordonatorul evenimentului, Raymond Gheorghiţă, la numărul de telefon 0729161468.

„O să vină un prieten din Turcia care face proiecte europene și trăiește din asta și o să împărtășească din cunoștințele lui. (...) Avem și o seamă de invitați speciali. Astăzi am aflat că o să vină și primarul Antal Árpád la noi, să ne viziteze puțin, la o discuție că între prieteni, la foc de tabără. (...) O să avem și invitați care o să ne povestească despre zona Cheilor Vârghişului şi despre regiunea Covasnei. Mai mult, o să aflăm cum să inițiem proiecte cu care să protejăm frumuseţile naturii de aici, fiindcă mai avem cu ce să ne lăudăm. Unul dintre invitații noștri s-a întâlnit de curând și cu prințul Charles și i-a prezentat acestuia Cheile Vârghişului”, a explicat Raymond Gheorghiţă.

Acesta a mai completat: „O să avem escaladă, o să fie o parapantă, o să avem un tobogan cu apa de vreo 40 de metri. Cred că o să fie cel mai lung tobogan pe care l-am văzut la vreun eveniment până acum. O să facem echipe și o să avem și un concurs cu premii”.

Raymond Gheorghiţă a mai precizat că scopul evenimentului aniversar este „de a câştiga voluntari noi, nu numai pentru Sepsi I.S.E., dar și pentru comunitate”.

 tabara Sepsi ISE (3)

 

Teme articol: aniversare tabara Sepsi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.