ACTUALITATE 30 iulie 2009

Semifinale la IDEA Youth Forum

de Covasna Media | 368 vizualizări
Reprezentanta Clubului de Debate din Sfântu Gheorghe la IDEA Youth Forum din Bosnia, Laura Ardelean, a ajuns în semifinalele competiţiei, cu echipa din care mai fac parte Iulia Caizer din Timişoara şi Călin Mureşanu din Cluj, reuşind să obţină în sferturi toate cele 5 voturi ale arbitrilor. Următoarele competiţii la care vor participa reprezentanţii Clubului de Debate din Sfântu Gheorghe sunt Calificările Regionale de la Turda şi Campionatul Naţional

Reprezentanta Clubului de Debate din Sfântu Gheorghe la IDEA Youth Forum din Bosnia, Laura Ardelean, a ajuns în semifinalele competiţiei, cu echipa din care mai fac parte Iulia Caizer din Timişoara şi Călin Mureşanu din Cluj, reuşind să obţină în sferturi toate cele 5 voturi ale arbitrilor. Următoarele competiţii la care vor participa reprezentanţii Clubului de Debate din Sfântu Gheorghe sunt Calificările Regionale de la Turda şi Campionatul Naţional de la Arcuş.

Alţi doi reprezentanţi de la Sfântu Gheorghe, Bianca Dragomir şi Radu Cotarcea, vor participa în săptămâna ce urmează la Campionatele Europene de Dezbateri Academice la nivel de studenţi din Newcastle / Anglia.

Foto: www. idebate.org

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Alex, 31 iulie 2009
felicitari laura...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.