ACTUALITATE 3 septembrie 2013

Şedinţă pe plan judeţean la PP-DD Covasna

de Covasna Media | 215 vizualizări

La sfârşitul săptămânii trecute, duminică, a avut loc şedinţa birourilor reunite municipale şi judeţene ale Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Covasna.

În cadrul discuţiilor purtate, s-au adus la cunoştinţă şi s-au dezbătut mai multe puncte pe ordinea de zi.

Am adus la cunoștința birourilor reunite evenimentele politice naţionale şi judeţene, care s-au derulat de la ultima noastră şedinţă, care a avut loc în luna iulie. De asemenea am dispus ca organizaţiile locale din judeţ să fie pregătite pentru începerea campaniei electorale privind alegerile europarlamentare. În cadrul acestui punct am purtat o discuţie cu toţi preşedinţii de organizaţii locale, şi preşedintele organizaţiei municipale, informându-i că procentul rezultatului la alegerile europarlamentare nu poate fi nicicum mai mic decât rezultatul pe care îl va obţine PNL pe plan judeţean şi municipal, obiectiv cu care toţi preşedinţii organizațiilor au fost de acord. Le-am explicat că PDL nu mai este un adversar pentru PP-DD, pentru că partidul nostru a obţinut un scor mai bun pe plan municipal și județean, aşadar adversarul nostru la ora actuală este PNL (USL în întregime). Spun acest lucru pentru că PC la nivel judeţean este aproape inexistent, iar despre PRM nici nu ştim dacă mai există sau nu.

La cel de al treilea punct pe ordinea de zi am prezentat fiecărui preşedinte de organizaţie un calendar de evenimente politice pentru luna septembrie, şi un raport de activitate pe luna august.

În concluzie, pot spune că există un număr însemnat de localităţi care şi-au dus la îndeplinire activităţile pe linie politică, dar am constatat că sunt şi organizaţii ale căror activităţi sunt mai puţin exercitate. Astfel, preşedinţii organizaţiilor care aparţin de această din urmă categorie au fost sancţionaţi cu avertisment pe baza votului birourilor reunite.

La ultimul punct, diverse, am prezentat planul de acţiuni al PP-DD pe semestrul 2 al acestui an.

În închiderea şedinţei le-am urat bun venit colegilor care s-au întors din concediu, şi le-am transmis mesajele de căldură şi prietenie ale preşedintelui fondator, Dan Diaconescu, ale preşedintelui pe ţară, Simona Alice Man, ale prim-vicepreşedintelui Diana Voiculescu, şi ale secretarului general, Liviu Neagu, care ne-au asigurat de sprijinul lor în demararea proiectelor nosatre.

Cu stimă, preşedintele PP-DD Covasna

Ioan Huntai

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Eugen, 4 septembrie 2013
Sefu...Deocamdata esti "simpatic" Vezi ca este posibil sa fi gresit totuşi spitalul... Eu va doresc celor aflati pe acest. ..forum, indiferent de simpatiile politice pe care le avem, sanatate si citeste integral
lili, 4 septembrie 2013
Lasati-ne.....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.