ACTUALITATE 27 mai 2009

Seară Albastră de Mai

de Covasna Media | 310 vizualizări
În această seară de la ora 18 sunteţi invitaţi la întâlnirea cu cei mai talentaţi tineri artişti locali ai momentului

În această seară începând cu ora 18, la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene, echipa Seri Albastre organizează Seara Albastră de Mai, ocazie cu care îi va aduce în faţa publicului pe cei mai talentaţi tineri artişti locali şi nu numai, într-un spectacol inedit. Spectacolul aduce în atenţie valori artistice ale momentului, în centrul cărora se află tineri şi talentaţi tenori, violonişti, oboişti, fagotişti şi pianişti. Ambrus Sándor este artistul lansat în cea de-a zecea

În această seară de la ora 18 sunteţi invitaţi la întâlnirea cu cei mai talentaţi tineri artişti locali ai momentului

În această seară începând cu ora 18, la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene, echipa Seri Albastre organizează Seara Albastră de Mai, ocazie cu care îi va aduce în faţa publicului pe cei mai talentaţi tineri artişti locali şi nu numai, într-un spectacol inedit. Spectacolul aduce în atenţie valori artistice ale momentului, în centrul cărora se află tineri şi talentaţi tenori, violonişti, oboişti, fagotişti şi pianişti. Ambrus Sándor este artistul lansat în cea de-a zecea Seară Albastră. Tânărul pianist, în vârstă de doar 15 ani, studiază la Braşov şi participă încă de pe acum la concursuri naţionale şi internaţionale.

În acelaşi spectacol vor concerta tenorul Balint Jozsef şi violonistul Fazakas Csaba. De asemenea, va avea loc vernisajul expoziţiei Albastru de Himalaya semnată de artistul plastic Süto Zsolt.

“Seri Albastre este primul program cultural zonal care, pe parcursul a 9 ediţii, a reuşit să promoveze şi să aducă în lumina reflectoarelor un număr de 120 de tineri artişti covăsneni şi nu numai, din diverse domenii: muzică vocală şi instrumentală, arte plastice, literatură, dans. Seri Albastre vrea ca EI să fie sprijiniţi şi promovaţi.

Seri Albastre vrea să se ştie că EI sunt legătura dintre “a vrea” şi “a putea”, susţin organizatorii.

Proiectul Seri Albastre a fost selectat şi la Gala Societăţii Civile, unde a ajuns în finală din numeroase proiecte depuse din întreaga ţară.

Teme articol: Seri Albastre
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.