ACTUALITATE 7 martie 2013

Se caută voluntari pentru Zilele Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 59 vizualizări

Organizatorii oferă voluntarilor cazare şi masă şi posibilitatea de a se întâlni cu artiştii invitaţi

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au lansat un apel către tinerii care vor să lucreze ca jurnalişti pentru promovarea evenimentelor culturale şi artistice ce vor avea loc luna viitoare în reşedinţa judeţului Covasna.

În apel se menţionează că organizatorii oferă voluntarilor cazare şi masă şi posibilitatea de a se întâlni cu artiştii invitaţi la cea de XXII-a ediţie a Zilelor oraşului.

„Ceea ce oferim noi: cazare şi masă, dezvoltare profesională, o incursiune în organizarea de evenimente, zile foarte bogate în evenimente, o atmosferă de neuitat şi o echipă profesionistă. Cei care vor fi aleşi vor lucra cot la cot cu organizatorii şi cu fotografii noştri, au posibilitatea să se întâlnească cu artiştii care vor urca pe scenă şi pot participa la viaţa activă a biroului de presă (...) Pentru acest lucru aşteptăm tineri jurnalişti care cunosc viaţa culturală, lumea teatrală şi muzicală şi care ar dori să participe la organizare alături de o echipă dinamică”, se arată în mesajul postat pe site-ul evenimentului.

Cei interesaţi trebuie să trimită un articol, un reportaj sau un interviu pe adresa de e-mail spress@sepsi.ro, până la data de 22 martie a.c.

Printre invitaţii ediţiei din acest an a Zilelor Sfântu Gheorghe se numără Radu Beligan, Gheorghe Zamfir, trupa Voltaj, Smiley şi formaţia Neoton Familia din Ungaria.

Evenimentul va avea loc în perioada 20-28 aprilie şi este organizat de Primăria Sfântu Gheorghe şi Fundaţia Pro Georgio Sancto.

Autorităţile locale au apelat şi în anii trecuţi la voluntari care au primit diverse misiuni, de la cele mai simple, cum ar fi lipirea afişelor sau verificarea biletelor de intrare la diverse spectacole, până la cele mai complexe, cum ar fi însoţirea invitaţilor, realizarea de fotografii sau comunicate de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.