ACTUALITATE 2 mai 2013

S-a aruncat în faţa trenului

de Covasna Media | 316 vizualizări

Bărbatul era din Sfântu Gheorghe şi avea 41 de ani

Marți noaptea s-a produs un accident grav la intrarea în gara CFR Sfântu Gheorghe, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani din Sfântu Gheorghe a fost călcat de trenul IR care circula pe traseul București—Satu Mare. Se pare că bărbatul s-a sinucis.

Polițiștii IPJ s-au deplasat la fața locului și au identificat victima, după care au transportat cadavrul la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Cercetările sunt continuate de către Poliția Transporturi Feroviare pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la moartea victimei.

Surse neoficiale spun că bărbatul a lucrat ca brancardier la Spitalul Județean, apoi s-a angajat ca taximetrist. Familia bărbatului nu înțelege de ce acesta a recurs la acest gest extrem, iar cunoscuții spun că și fratele acestuia s-a sinucis în urmă cu câțiva ani. Bărbatul era căsătorit și avea un copil în clasa a șasea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Luca, 6 mai 2013
Ce manie sa aleaga sinucideri violente si care sa incurce si pe ceilalti. dar in fine omul la disperare nu mai gandeste rational. pacat de el, poate putea sa mai faca ceva in viata.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.