ACTUALITATE 27 septembrie 2012

Reabilitarea sistemelor de apă din județ continuă

de Covasna Media | 34 vizualizări

Ieri a avut loc semnarea unui nou contract cu privire la reabilitarea sistemului de apă din județul Covasna. Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, cel din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, directorul Gosp Com, Fejer Alexandru, și reprezentantul firmei constructoare, Gigel Enache, au semnat actul prin care vor fi reabilitate sistemele de apă din orașele sus menționate, dar și din Covasna, edilul din stațiunea balneară neputând fi prezent la semnarea hârtiilor.

La Sfântu Gheorghe vor fi reabilitate 9 puțuri, aducțiunile de apă pe o distanță de peste 9 km, dar și stația de tratare a apei, care va fi și extinsă. La Târgu Secuiesc se vor construi două gospodării de apă noi, va fi extinsă stația de tratare a apei și vor fi reabilitate 20 de puțuri, 4,8 km de conducte de legătură între puțuri și aproape 5 km de aducțiune de apă. La Covasna se va extinde stația de tratare a apei și vor fi reabilitaţi peste 16 km de aducțiune, precum și sistemul de captare de suprafață de pe Bâsca Mare.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 54 milioane de lei, iar termenul de execuție a acestor lucrări este de 34 de luni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.