ACTUALITATE 26 august 2009

Rănită grav de Ambulanţă

de Covasna Media | 187 vizualizări
O tânără de 27 de ani a fost accidentată grav după ce maşina în care se afla a fost lovită de Ambulanţă

Accidentul a avut loc în Sfântu-Gheorghe, la intersecţia dintre străzile Crângului cu Barabas Miklos, iar potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului rezultă că K. Gabor, de 56 ani, conducător auto în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna, în timp ce conducea o ambulanţă nu a respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea. El a pătruns astfel în intersecţie şi a tamponat un autoturism

O tânără de 27 de ani a fost accidentată grav după ce maşina în care se afla a fost lovită de Ambulanţă

Accidentul a avut loc în Sfântu-Gheorghe, la intersecţia dintre străzile Crângului cu Barabas Miklos, iar potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului rezultă că K. Gabor, de 56 ani, conducător auto în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna, în timp ce conducea o ambulanţă nu a respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea. El a pătruns astfel în intersecţie şi a tamponat un autoturism condus regulamentar de B. Ciprian, de 25 ani.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pasagerei de pe locul dreapta faţă din autoturism, o tânără de 27 ani, din Sfântu-Gheorghe, diagnosticată cu fractură de os pubian.

Directorul Ambulanţei Covasna, Tibe riu Poştoacă, a declarat că şoferul avea şi un grad de oboseală mai ridicat, întrucât se afla la finalul programului de lucru, dar nici nu se pune problema ca acesta să fi consumat alcool.

Potrivit lui Poştoacă, pierderea unui şofer la Ambulanţă i-ar afecta în contextul în care nu au suficient personal, şi aşteaptă concluziile anchetei pentru a vedea care sunt măsurile care se impun.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ana Sidon

Teme articol: accident ambulanta ranit grav
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.