ACTUALITATE 6 septembrie 2009

Proiect internaţional pe tema diversităţii culturale

de Covasna Media | 225 vizualizări
[singlepic=269,400,200,,left]Asociaţia „Clubul Tinerilor din Sfântu-Gheorghe“ a demarat sâmbătă un proiect internaţional pe tema diversităţii culturale – TripleC – Culturi – Comunicare – Cooperare - , la care vor participa până în data de 12 septembrie 21 de reprezentanţi din 7 ţări. Potrivit organizatorilor, training-ul are loc la Sfântu-Gheorghe, ocazie cu care vor veni participanţi din Finlanda, Malta, Italia, Portugalia, Turcia, Ungaria şi România.

Asociaţia „Clubul Tinerilor din Sfântu-Gheorghe“ a demarat sâmbătă un proiect internaţional pe tema diversităţii culturale – TripleC – Culturi – Comunicare – Cooperare - , la care vor participa până în data de 12 septembrie 21 de reprezentanţi din 7 ţări. Potrivit organizatorilor, training-ul are loc la Sfântu-Gheorghe, ocazie cu care vor veni participanţi din Finlanda, Malta, Italia, Portugalia, Turcia, Ungaria şi România.

Scopul proiectului este de a forma liderii asociaţiilor de tineret să fie capabili să pregătească, să implementeze şi să evalueze workshop-uri pe tema diversităţii culturale, în schimburi internaţionale de tineri.

De asemenea, proiectul îşi propune să conştientizeze tinerii asupra diversităţii culturale şi să dezvolte competenţe în folosirea acesteia ca un instrument pozitiv în munca lor, precum şi să dezvolte diferite metode de participare a tinerilor la diferite proiecte culturale pe tema diversităţii.

Programul va fi coordonat de doi traineri internaţionali din Ungaria şi este finanţat de Comisia Europenă prin programul „Tineret în Acţiune“. Partenerii proiectului sunt Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Consiliul Judeţean, Primăria Sfântu-Gheorghe şi Asociaţia Tinerilor din jud. Covasna HARIT.

Ana Sidon

Teme articol: diversitate culturala
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.