ACTUALITATE 10 decembrie 2013

Proiect comunitar în orașul Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 59 vizualizări

Dorința de a dărui a constituit ideea de plecare a proiectului comunitar „Ajută-l pe cel de lângă tine”, care se va finaliza prin organizarea unui spectacol „Colindăm, colindăm” în data de 20 decembrie, ora 18, la Casa de cultură din Întorsura Buzăului.

Scopul proiectului fiind formarea dorinței de a dărui precum și trăirea cu bucurie a momentelor de dăruire a adus în parteneriat Asociația Reuniunea Femeilor Ortodoxe, Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” și BCR Întorsura Buzăului, considerând că sensibilizarea întregii societăți la nivelul copiilor trebuie să ne preocupe pe toți indiferent de religie, etnie sau vârstă.

Cu ocazia acestui eveniment vor fi invitate formații artistice și grupuri de colindători din toate instituțiile de învățământ din zona Buzaielor.

Organizarea acestui spectacol va cuprinde contribuții din partea fiecărui partener astfel: invitațiile și donațiile pentru cazuri sociale precare (în număr de 10) aparțin Asociației Reuniunea Femeilor Ortodoxe, atmosfera de sărbătoare, decorațiunile cât și prezentarea programului artistic aparțin Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu”, iar sponsor pentru organizarea acestui spectacol va fi BCR Întorsura Buzăului.

În atmosfera unui ceai cald, invitații la spectacol se vor regăsi participanți direcți la acțiuni umanitare, modele de bucurie, dăruire materială și spirituală.

Consilier educativ,

Prof. Rodica Bularca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.